Mohlo By To Být Lepší Získat Živin V Doplňky Stravy Nebo Potraviny?

Vědci už nalezeno výživa z potraviny položky mohl spojeny do zmenšit rizika průjezdu, zatímco přebytek příjem zvláštní doplňky může má v rozporu vliv.

Přičemž potravní doplňky vede do větší stupně z celkem živin požití.

Vitamin stravy obsahují vitamíny, minerály, byliny, a proteinů, a enzymy.

Dodavatelů prodat je v různé typů, jako je tablety, kapsle a prášky, a tekutin.

Společný dietní doplňky zahrnovat vápník, rybí olej, a vitamin D.

Zdravotní doplňky musí ne nahradit celé potraviny, a, která mohou být podstatné posilování systém. Mluvit zdravotní péče podniků před rozhodování o , jestli vyberte doplňky je a vynikající praxi. Lékařů mohou pomocí muže a ženy dosažení rovnováhy mezi živin z doplňky stravy a potraviny.



Mnoho doplňky také obsahují složek, to bude už pevné biologické důsledky. Některé z tato aktivit může mohlo být škodlivým nebo i život ohrožující: míchání doplňky, míchání doplňky s drogy, nebo i přepravu příliš mnoho některé doplňky stravy, především vitaminu A, vitamin D, a železo.

Zdravotní doplňky by měla ne nahradit celé jídla, která jsou důležité udržování tělo. Mluvit zdravotní péče poskytovatelů před rozhodování o zda vyberte doplňky je a vynikající kliniku. Lékařské praktiky mohou pomocí lidé dosažení rovnovážné mezi výživa z nutriční.

Cyto Forte Nazory doplňky také obsahují active složek, což může už výkonný biologické výsledky. Všechny z následující aktivit mohli mohlo být škodlivé nebo možná život ohrožující: míchání nutriční zdraví a wellness doplňky, mísení doplňky spolu s léky, nebo i prostě brát hodně pár zdraví a wellness doplňky, zejména vitaminu A, , vitamin D, a železo.

Když získání doplňky v spojené státy americké, to je rozhodující viz štítky a také get informace o výrobce. I Food and Drug Administration (FDA) jsou odpovědný přepravu akce proti některých jiných jeden z misbranded potravní doplňky -- i když před produktů lze nalézt na trhu.

Vitamin a minerál doplňky jako vitaminu D a vápníku zůstávají velmi populární typy. Nicméně, použitím herbáře a bylin -- zejména česnek-má výrazně výrazně zlepšila v předchozích pět roky před

hlavní důvod ČESKO osoby si dietní doplňky je všeobecné zdraví a pohody, podle studie.

Vitamíny z jídel nudle nutriční doplňky
I když moc lidí využít dietní doplňky, stávající studie nalezeno multivitamínyvitamin D, vitamin D, vápník, vápník a vitamin C demonstroval žádné zisk nebo extra riziko prevence kardiovaskulární nemoci nebo brzy smrt.

Ještě, kyselina listová a B vitamíny vitamíny spolu s kyselina listová mohou snížení riziko srdeční nemoci.

Týmu, z Friedmanovy Školy Výživy, Vědy a Politiky na Tufts University v Medfordu, MAprovedla studie Zhodnotit přidružení mezi dietní doplňky výživy použití a všech příčin mortality. vyšetřovatelé mít také publikoval své výsledek v časopise Annals of Internal Medicine.

'Jako možné přidaná dávek a nehody dietní doplněk použití pokračovat studoval,' podrobnosti vnější senior výzkumník, spisovatel Fang Fang Zhang, Ph.d., docent v Friedmanovy Školy Výživy, Vědy a Politiky,'někteří vědecké studie už pozorované sdružení mezi přebytek živin požití a nežádoucí následky, například zvýšil riziko konkrétních rakoviny a/'

Vysoké příjem některé doplňky stravy nebezpečné
Spolu s škodlivým dopady přebytek příjem vápníku v doplňky, vědci objevil jednotlivců s znak nedostatku vitaminu D použitím doplňky vitaminu D mohl mají větší pravděpodobnost all-mortalitu.